Mărțișoare plantabile

8,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Mărțișoare PLANTABILE

Mărțișoare PLANTABILE din hârtie reciclată manual cu semințe de mesteacăn, semințe de trifoi și flori de lavandă. Unele conțin și petale de crăițe. Mărțișoarele sunt relativ dreptunghiulare, cu dimensiuni minime 3 x 4.5 cm (dar pot ajunge până la 5 x 8 cm).

 Nuanțele lor sunt alb cald/rece, gri și maro deschis (cafea cu lapte).Semințele sunt distribuite aleator în fiecare  mărțișor. Rata de germinare a semințelor este de 60%, în condiții specifice, conform instrucțiunilor de plantare.

Media semințelor de mesteacăn este de 2/buc.Semințele de mesteacăn sunt minuscule, foarte greu vizibile, chiar și pentru un ochi experimentat.

Toate plantele sunt inserate în primul rând în masa (grosimea) hârtiei, nu la suprafață. Mărțișoarele pe care le vei primi de la noi vor fi, așadar, cu diferențe vizibile între ele. 

Mărțișorul este însoțit de șnur și plic.  

Acest mărțișor este despre conținut, nu despre formă. Alb sau kraft, estetic sau nu, plicul este un ambalaj dat deoparte. Mărțișorul, adică acea bucată de hârtie reciclată manual, conține germenele vieții: semințele.  

Detalii